Werkwijze

Om waardig afscheid te kunnen nemen, moeten alle details van een uitvaart kloppen. Daar zorgt de uitvaartverzorger van Meride voor.

Contact met Uitvaarthulpdirect

Als u te maken krijgt met een overlijden, kunt u ons 24 uur per dag bellen op 085-40 15 436. Onze uitvaartverzorger komt dan naar u toe en bespreekt met u wat er moet gebeuren. Goed contact tussen u en de uitvaartverzorger is van groot belang voor een soepele organisatie van de begrafenis of crematie. U wordt daarom vanaf het eerste contactmoment tot en met de uitvaart en eventueel daarna begeleid door dezelfde persoon.

Werkwijze van onze uitvaartverzorgers

Bij een uitvaart komt niet alleen verdriet op u af, maar krijgt u ook te maken met veel praktische zaken. Onze uitvaartverzorgers nemen u deze waar gewenst uit handen, zodat u tijd heeft om afscheid te nemen. Om het afscheid geheel naar uw wensen zo persoonlijk mogelijk te maken, kunt u veel samen doen met de uitvaartverzorger. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het wassen en aankleden van uw dierbare, het ontwerpen van de kaart en het zoeken naar een mooie afscheidslocatie. Er bestaat geen standaard uitvaart. De uitvaartverzorger bespreekt daarom uw wensen en de daarbij behorende mogelijkheden zorgvuldig met u.