Referenties

Hieronder staan authentieke berichten zoals wij die van onze klanten ontvangen hebben. Sommige zijn gericht aan Uitvaarthulpdirect als bedrijf en andere aan een van onze uitvaartverzorgers. We hebben ze geanonimiseerd en eventuele spel- en stijlfouten behouden.
“Ik wilde je nog even namens de hele familie bedanken voor al je goede zorgen rondom het overlijden van onze vader. Goede voorbereiding, prima regie en mooie woorden bij de crematie zelf. Nogmaals dank voor je hulp. Groeten,”
Mevrouw Janssen
“Hoi, de advertentie is prachtig! Ik wil jou nog namens mijn hele familie bedanken voor wat je voor ons gedaan hebt! Konden we zeer waarderen. Ook in het crematorium heb je heel mooi gesproken. Het sloot goed aan bij wat we graag wilden op deze herdenking.  Dankjewel voor alles!”
De heer Kogel
“Ha, bedankt voor de geweldige begeleiding. We zijn er allemaal erg blij mee. Onze complimenten, het was een waardig afscheid zo. Hartelijke groet.”
Fam. Broekhoven
“Er zijn  enkelen weken voor bij gegaan en ik besef wat u voor  ons gedaan heeft. We waren allemaal een beetje de klus kwijt, maar u was er om voor ons te zorgen. Ik wilde u danken daarvoor, er blijft een fijne herrinering over.”
Fam. van de Vlught
“Twee weken geleden heb ik een overlijden meegemaakt die uitvaartonderneming Uitvaarthulpdirect mocht uitvoeren en daar wil ik mijn complimenten over uitspreken! wat ging dat mooi, de uitvoering en de aandacht naar de nabestaanden e.d. ging vlekkeloos, absoluut een compliment en dat wou ik even melden.”
A. Konings
“Hoi, We hebben er even een paar dagen de tijd voor genomen om naar jou te evalueren op de dienst. Eigenlijk hebben we samen meteen besproken dat het verdrietig was maar ook mooi en dat komt zeker door de bijdrage en het gevoel wat jij hebt meegegeven. Gelukkig zijn we niet zo vertrouwd met hoe het hoort te gaan maar de persoonlijke noot heeft ons heel veel goed gedaan. Dus bij deze onze meer dan oprechte dank voor de wijze waarop je ons ma en oma hebt begeleid. Heel veel dank.”
A. Berachi