Kosten uitvaart

Men vraagt zich vaak af ‘Wat kost een uitvaart? Ons antwoord hierop is dat de kosten van een uitvaart afhankelijk zijn van de wensen en de vorm van de uitvaartplechtigheid. Bij Uitvaarthulpdirect is er al een nette, maar eenvoudige uitvaart mogelijk voor ongeveer € 3.000,-. Er zijn ook uitvaarten die een veelvoud daarvan kosten. Het heeft allemaal te maken met de wensen. Uw wensen. Veel mensen vinden het prettig om snel precies te weten waar ze nou echt aan toe zijn. In dat geval vraagt u het beste direct een offerte aan,

Hierdoor onstaan er verschillen in kosten

De kosten van een uitvaart verschillen van uitvaart tot uitvaart. De totale uitvaartkosten zijn namelijk volledig afhankelijk van wat uw persoonlijke wensen zijn. Wilt u een simpele uitvaartkist of een elegante kist van massief hout? Laat u de muziek afspelen vanaf een cd of wilt u dat er live muziek gespeeld wordt? Ook heeft de keuze voor een begrafenis of een crematie invloed op de uitvaartkosten. Een begrafenis is over het algemeen duurder dan een crematie, dit komt omdat u dan te maken heeft met de kosten van het graf.

Overige uitvaartkosten

Een onderdeel van de uitvaartkosten is het dienstverleningstarief. Deze kosten gelden zowel voor een begrafenis als een crematie. Hierin zitten alle diensten die de uitvaartverzorger voor u verzorgt. Daarnaast heeft u te maken met de kosten voor rouwkaarten, bloemen, rouwvervoer, (thuis)opbaring en de catering. Als u wilt dat de uitvaart in het weekend plaatvindt worden er vaak diverse toeslagen gerekend. Denk bijvoorbeeld aan het personeel van de begraafplaats, eventueel ingehuurde dragers en de chauffeurs van het rouwvervoer. Vraag eenvoudig een offerte aan om exact te weten wat een uitvaart naar uw wensen zou kosten.

Meer informatie over de kosten van een uitvaart?

Wilt u meer weten over mogelijkheden en de kosten van een uitvaart? Vraag dan hier een offerte aan. U kunt ons ook bellen of een terugbelverzoek indienen. Ook is het mogelijk dat een uitvaartverzorger bij u langs komt om in alle rust uw wensen te bespreken en vast te leggen. Neem contact op met onze medewerkers via het telefoonnummer 085–40 15 436 of stuur een bericht via het contactformulier.